HTML

Ebiz - a kanapétól a végtelenbe és tovább!

2005-ben próbaképpen kezdtünk bele családi vállalkozásként az e-kereskedelembe. Azóta sok mindent megtanultunk - a saját bőrünkön. Okulásként megosztom tapasztalataimat, gondolataimat, érzéseimet - ha egyetértesz, csináld te is, ha nem, hát legalább ne kövesd el a hibáinkat. :)

Friss topikok

Linkblog

A siker titka: Kis Ervin Egon blogjából

2010.12.05. 16:34 BognarAkos

Kisebb vállalkozásoknak kötelező olvasmány - pont erre számíthatsz, ha mostanában kezdtél bele egy netes vállalkozásba. A JátékNet negyedik éve működik, és - szerencsére - szinte mindegyik ponton végigmentünk. Épp azon vagyunk, hogy az ötödikbe ne szédüljünk bele. :)

"Csak azok tudnak tartósan sikeresek lenni, akiket nem szédít meg a magasság, képesek és hajlandóak nap mint nap megújulni."

A siker titka: az Öt Kihívás

 A Vatera 10 éves történetét feldolgozó posztom (hamarosan!) írása közben gondoltam végig, mi is a tartós siker titka az interneten. Arra jutottam, hogy az internetes üzleti vállalkozások sikerének titka, hogy miképpen tudnak megfelelni az egymás után következő alábbi öt kihívásnak:
 
A továbbiakat ide kattintva olvashatod:
http://www.kiservinegon.hu/2010/12/siker-titka-az-ot-kihivas.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebiz.blog.hu/api/trackback/id/tr612494787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása