HTML

Ebiz - a kanapétól a végtelenbe és tovább!

2005-ben próbaképpen kezdtünk bele családi vállalkozásként az e-kereskedelembe. Azóta sok mindent megtanultunk - a saját bőrünkön. Okulásként megosztom tapasztalataimat, gondolataimat, érzéseimet - ha egyetértesz, csináld te is, ha nem, hát legalább ne kövesd el a hibáinkat. :)

Friss topikok

Linkblog

Egyre több a hülyeség a tévében

2011.02.02. 11:42 BognarAkos

Nemcsak annak apropójából ajánlom az írást, mert "SzEK Egon" jól felhúzta magát egy híradáson, hanem mert a múlt héten én is nyilatkoztam a Kossuth rádióban egy hasonló felütésre: "10 megvizsgált webáruházból 9 nem felelt meg a Fogyasztóvédelem vizsgálódásánál." Szerencsére ott messze nem hangzott el ennyi baromság, a negyedórás beszélgetés kitért arra, hogy a hibák túlnyomó többsége adminisztratív jellegű.

A webáruházakkal kapcsolatos híradások alaphangulata azonban sajnos sok esetben hasonló - nemrég az RTL Klub esti híradójában hangzott el a fent idézett mondat egy az egyben, minden kommentár vagy tovább boncolgató anyag nélkül.

Szóval íme "blogtársam" bejegyzése:

http://www.kiservinegon.hu/2011/02/egyre-tobb-hulyeseg-teveben.html

Szólj hozzá!

Címkék: webáruház elektronikus kereskedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://ebiz.blog.hu/api/trackback/id/tr992633074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása