HTML

Ebiz - a kanapétól a végtelenbe és tovább!

2005-ben próbaképpen kezdtünk bele családi vállalkozásként az e-kereskedelembe. Azóta sok mindent megtanultunk - a saját bőrünkön. Okulásként megosztom tapasztalataimat, gondolataimat, érzéseimet - ha egyetértesz, csináld te is, ha nem, hát legalább ne kövesd el a hibáinkat. :)

Friss topikok

Linkblog

Harmadik hely

2010.11.13. 20:43 BognarAkos

A rám oly jellemző módon szerénytelenül :), amolyan "teli tenyérrel belecsapva" a lecsóba máris egy friss élménnyel kezdem - a JátékNet.hu Webáruházzal harmadikok lettünk az Év Internetes Kereskedője versenyen (http://www.evker.hu/).

Két érzés is kavarog bennem ezzel kapcsolatban. Az eredményhirdetéskor először csalódottan ütötte meg a fülemet a "...harmadik lett a JátékNet". Ezt akkor és ott tovább fokozta, amikor kiderült, hogy megint, MÁR MEGINT a Bookline lett az első. Tavaly is zavart éreztem az erőben, idén pedig kifejezetten bosszantott, hogy miért nem követik már a Vatera jó példáját, akik (miután besöpörték a díjat 2007-ben is) hátrébb léptek és inkább új díjalapítóként vannak már csak jelen a versenyben. A Bookline is túl nagy már ebben a mezőnyben versenyezni - srácok, vegyétek észre, hogy ti már más pályán játszotok, ne süllyesszétek el a kishajóinkat... :)

A másik érzés negyed óra múlva öntött el, amikor leesett, hogy mekkora dolog is ilyen mezőnyben harmadikként végezni. Nem is értem, mit keresünk itt (600 pont volt a maximum):

1. bookline.hu, 499 pont
2. edigital.hu, 485 pont
3. jateknet.hu, 471 pont
4. netpincer.hu, 455 pont
5. ebolt.hu, 436 pont
6. netrisk.hu, 435 pont
7. bluechip.hu, 425 pont
8. brands.hu, 416 pont
9. bigyoshop.hu, 386 pont
10. ruhafalva.hu, 343 pont

Egyszerre megtisztelő és ijesztő - ilyenkor az ember a napi 14-16 órányi munka közben megáll egy pillanatra, és elgondolkodik, hogy 4 év alatt honnan hova jutott el, hogy a neten tényleg minden lehetséges, és hogy a kétszemélyes kanapéról egy tizenkét fős cégig jutottunk. És hogy közben mekkora lett a felelősség is - munkatársaink és vásárlóink felé egyaránt.

Szóval gratula minden munkatársamnak, ez óriási.

 

Szólj hozzá!

Címkék: evker ev kereskedője jateknet

A bejegyzés trackback címe:

https://ebiz.blog.hu/api/trackback/id/tr332446931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása