HTML

Ebiz - a kanapétól a végtelenbe és tovább!

2005-ben próbaképpen kezdtünk bele családi vállalkozásként az e-kereskedelembe. Azóta sok mindent megtanultunk - a saját bőrünkön. Okulásként megosztom tapasztalataimat, gondolataimat, érzéseimet - ha egyetértesz, csináld te is, ha nem, hát legalább ne kövesd el a hibáinkat. :)

Friss topikok

Linkblog

Kapcsolat

2010.11.17. 22:45 BognarAkos

Ha egy éve kérdeznek, azt mondom, hogy egy szakmai szervezethez való tartozás inkább csak amolyan formális izé, nem sok haszna lehet. Ma már látom, hogy nem is dönthettünk volna jobban, hogy tavaly csatlakoztunk a SzEK.org-hoz, azaz a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért-hez. Egy év alatt bekerültünk az ebiz "krémjébe", és ez a kapcsolati tőke megfizethetetlen.

Rengeteget tanultam ettől a "környezettől", elvégre az e-kereskedelem mostani éllovasai és szakállas ős-atyjai :) éppúgy itt vannak, mint a webfejlesztők vagy éppen a hozzánk hasonló feltörekvő webáruházak. Egon pedig egyre jobban fogja össze az immár egészen szép méretűre duzzadt társaságot. Ha mást nem is profitálsz belőle, hát okvetlen inspirál a környezet.

Nem is beszélve a kereszt-promóció lehetőségekről, mi például már két közös hírlevelet is csináltunk a Harisnyadiszkont.hu-val. ;)

Szólj hozzá!

Címkék: szövetség az elektronikus kereskedelemért szek.org

A bejegyzés trackback címe:

https://ebiz.blog.hu/api/trackback/id/tr512456106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása